Wie zijn wij

`t Heerenhuys begon in 1972 als Leo Gerritse Vrijetijdskleding en werd in augustus 2005 omgedoopt to LGM Leo Gerritse Menswear door de nieuwe eigenaren.

In 2014 werd door de gemeente Hilversum het plan goed gekeurd  om het gehele winkelcentrum te renoveren en uit te  breiden. In Januari 2015 werd begonnen met de uitbreiding  van ons winkelcentrum. Op 7 januari 2016 werd de nieuwe Albert Heijn geopend, maar deze had nog geen aansluiting op het  `oude` winkelcentrum. Tevens is het parkeer terrein geheel gerenoveerd en vergroot door de gemeente Hilversum.

Een grondige verbouwing was het gevolg voor een grote Lidl op de oude locatie van AH. 5 maanden hebben wij hierdoor in een donkere hoek van het winkelcentrum gezeten en eind mei 2016 werd de nieuwe Lidl geopend en begon deel 3 van de verbouwing en daar zat onze nieuwe winkel ook bij.

Op 30 september 2016 volgde de oplevering van ons nieuwe pand en in 2 ½ week hebben we met vrienden en familie een nieuwe winkel uit de grond gestampt.  Op 18 oktober was de opening  van onze 195 m2 grote winkel, met een nieuw interieur en een nieuwe naam:

`t Heerenhuys mode & schoenen

De winkel wordt verder uitgebreid met Schoenen door Maartje de Wijn – Reijse, terwijl de herenmode in het voorjaar verder wordt uitgebreid met merken als Fynch Hatton en Lerros.

Het team is verder hetzelfde gebleven met Richard en Maartje de Wijn – Reijse .

Wij hopen u snel in onze winkel te zien.

Richard en Maartje de Wijn

TOP